ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ, ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Μονοκατοικία - ΑΤΤΙΚΗ / ΚΗΦΙΣΙΑ / ΚΕΝΤΡΟ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
2530
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή:
ΚΗΦΙΣΙΑ
Συνοικία:
ΚΕΝΤΡΟ
Τύπος:
Πώληση - Προσφορά
Είδος:
Μονοκατοικία
Εμβαδόν:
1000 τ.μ
σε έκταση:
2500 τ.μ
Όροφος:
Ισόγειο
έως:
1 ος
Αξία:
€ 5,500,000

Περιγραφή Ακινήτου

Το Ακίνητο είναι ενας ιστορικός Πύργος του 19ου αιωνα, 1000τμ και ευρίσκεται εντος Οικοπέδου 2.5 στρεμμάτων,(από τα λίγα απομείναντα στο κέντρο της Κηφισιάς).
Η Βίλλα ηταν ιδιοκτησία μια εύπορης εφοπλιστικής οικογένειας και παρουσιάζει την χωροοργάνωση μεγάλης και πολυτελούς κατοικίας, της εποχής της. Αναπτύσσεται σε δύο μεγάλα επίπεδα και η σοφίτα με την επικλινή στέγη επίσης χρηστική.
Το Ισόγειο, 350τμ (περιπου) είναι με τεράστιους χώρους υποδοχής ,και βοηθητικούς, κουζίνα κλπ. Το δε ύψος ταβανιού είναι 5,5μ. το ίδιο και στον όροφο, με τα πολλά δωμάτια και μπάνια.
Το κτίριο 'εχει περιμετρικά τον κήπο, με την μεγαλύτερη έκταση μπροστά, και 'εχει πολλά αιωνόβια δέντρα. Προσανατολισμός άριστος , με φωτεινότητα σε όλους τους χώρους.
Το Ακινητο αυτό, είναι ιδανικό, πέραν της ιδιοκατοίκησης, να γίνει ένα υπέροχο και μοναδικό, Βoutique Hotel, και να διαθέτει χώρους εστίασης, (restaurant, bar cafΕ) κλπ. με τον υπέροχο κήπο του, που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα και να έχει και πισίνα. Χώρος ιδανικός για happenings & meeting point.
Επίσης μπορεί να διαμορφωθεί για χρήση ως Εταιρική Εδρα, Χώρος Εκθεσιακός, Art Gallery, Show Centre, με γραφειακούς χώρους , με άνετο παρκιν και για λοιπές επιθυμητές άλλες χρήσεις.
Η ανακαίνηση του με ένα τέλειο συνδυασμό της συχρονης τεχνολογίας και μοντέρνων υλικών και της Νεοκλασσικής finezza, -όπως σε παρόμοια Κτιρια σε πολλες Ευρωπαικές πρωτεύουσες, θα το μεταμορφωσει σε ξεχωριστο και μοναδικό κτίριο.