ΠΟΛΙΤΕΙΑ ψηλά, συγκρότημα 2 πολυτελών μεζονετών

Μεζονέτα - ΑΤΤΙΚΗ / ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ / ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΨΗΛΑ)

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
3068
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή:
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
Συνοικία:
ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΨΗΛΑ)
Τύπος:
Πώληση - Προσφορά
Είδος:
Μεζονέτα
Έτος:
2007
Εμβαδόν:
1000 τ.μ
σε έκταση:
1200 τ.μ
Όροφος:
Ημιυπόγειο
έως:
2 ος
Αξία:
€ 3,000,000

Περιγραφή Ακινήτου

Μεζονέτες:
Πρώτη κατοικία με πισίνα
575τμ + 250 γκαράζ και πισίνα και 415τμ + 200τμ γκαράζ, 3 επιπέδων, σε οικόπεδο 1,200τμ σε πολύ καλό σημείο της Πολιτείας με εκπληκτική θεά του 2007, υπερπολυτελής,το κάθε σπίτι με δικό του λέβητα, φίλτρα, γεννήτρια και ασανσέρ.
Αναλυτικά όσον αφορά τη μπροστινή μεζονέτα 570τμ, υπάρχει πισίνα με αποδυτήρια, μπάνιο και ντους.
Στο ισόγειο έχει σαλόνι με τζάκι, γραφείο, μπάνιο, αίθουσα για "Home Cinema", καθιστικό, "dressing room" με πολλές ντουλάπες, κουζίνα κλειστή,γυμναστήριο,2 Υ/δ με μπάνιο καθώς και laundry room. Στον 1ο όροφο υπάρχει τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι, δεύτερη κουζίνα, Wc, γκαρνταρόμπα με δρύινες ξυλεπενδύσεις, διακόπτης που κλείνει κεντρικά όλα τα παράθυρα του σπιτιού.
Στον 2ο όροφο έχει 2 master,2 Υ/δ, πολλές ντουλάπες κι ένα μπάνιο.
Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια, έχει κλιματισμό, το γκαράζ είναι εσωτερικό 10 θέσεων και για τις 2 μεζονέτες, καθώς διαθέτει και πολλές αποθήκες. Τα μάρμαρα είναι Σκωτίας και γενικότερα είναι κτισμένο με τα καλύτερα υλικά.
Η δεύτερη μεζονέτα του οικοπέδου είναι 415τμ(3 επιπέδων συν γκαράζ και (3)αποθήκες) του 2007 και διαθέτει επίσης ασανσέρ.
Στο πάνω επίπεδο υπάρχει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα κλειστή, wc, γκαρνταρόμπα κι αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι διαθέτει μεγάλες βεράντες με εκπληκτική θέα.
Στο πιο κάτω επίπεδο είναι ο χώρος υποδοχής,γραφείο,1 master,2 Υ/δ,1 μπάνιο και Wc.
Κατεβαίνοντας στο επόμενο επίπεδο υπάρχει δεύτερη κουζίνα, μπάνιο, δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο και laundry room. Το σπίτι διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό, φίλτρα φανατισμού ,ανεξάρτητο καυστήρα και γκαράζ εσωτερικό 5 θέσεων.

Ενδεικτική Τοποθεσία