ΡΟΔΟΣ, ΓΕΝΝΑΔΙ, μεζονέτα

Βίλα - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ / ΡΟΔΟΣ / ΓΕΝΝΑΔΙ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
3352
Νομός:
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Περιοχή:
ΡΟΔΟΣ
Συνοικία:
ΓΕΝΝΑΔΙ
Τύπος:
Πώληση - Προσφορά
Είδος:
Βίλα
Έτος:
2007
Δωμάτια:
2
Εμβαδόν:
80 τ.μ
σε έκταση:
195 τ.μ
Όροφος:
Ισόγειο
Αξία:
€ 160,000

Περιγραφή Ακινήτου

Ισόγεια κατοικία που βρίσκεται στον οικισμό Γεννάδι Νότιας Ρόδου.
Το κτίριο βρίσκεται σε συγκρότημα εννέα κατοικιών και έχει επιφάνεια 80μ2
Το τμήμα του οικοπέδου στο οποίο βρίσκεται το κτίριο έχει επιφάνεια 195 μ2 (ορισμένο με κάθετη-ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία).
Βρίσκεται σε απόσταση 400μ από το κέντρο του οικισμού, 1,0 χλμ. από την παραλία του Γενναδίου, 17 χλμ από την πόλη της Λίνδου και 64 χλμ από την πόλη της Ρόδου και το αεροδρόμιο.
Στον οικισμό Γεννάδι υπάρχουν καφετέριες, χώροι εστίασης, super market, φαρμακείο και κέντρο υγείας.
Η κατοικία έχει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και ο προσανατολισμός της αυλής που έχει θέα προς τη θάλασσα είναι νοτιοανατολικός.
Για την ανέγερση του κτιρίου είχε εκδοθεί οικοδομική άδεια το 2007 και ολοκληρώθηκε το 2010. Το κτίριο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την οικοδομική άδεια και δεν υπάρχει καμία πολεοδομική παράβαση-αυθαιρεσία.
Το κτίριο έχει φέροντα οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα και είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τον τελευταίο ελληνικό αντισεισμικό κανονισμό. Οι τοιχοποιίες πλήρωσης είναι από οπτοπλινθοδομή (τούβλα), τα εξωτερικά κουφώματα είναι έγχρωμα από αλουμίνιο βαρέως τύπου (εταιρία EUROPA), σε όλα τα εξωτερικά κουφώματα υπάρχει εξώφυλλο (παντζούρι), αναδιπλούμενες σίτες, διπλά υαλοστάσια τα όποια είναι ανακλινόμενα, ενώ τα εσωτερικά κουφώματα είναι ξύλινα. Τα δάπεδα των εσωτερικών χώρων και το λουτρό (τοίχοι και δάπεδα) είναι επιστρωμένα με κεραμικά πλακίδια. Ο αύλειος χώρος (με θέα προς τη θάλασσα), επιφάνειας περίπου 60 μ2, είναι επιστρωμένος με λίθους ακανονίστου σχήματος. Στους τοίχους και την πλάκα οροφής έχουν τοποθετηθεί μονώσεις σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη από την οικοδομική άδεια.
Η κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και λουτρό.
Έχουν τοποθετηθεί τρία κλιματιστικά (DAIKIN INVERTER) στο καθιστικό και στα υπνοδωμάτια, ενώ στο λουτρό έχει τοποθετηθεί αερόθερμο.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη (κουζίνα με μάτια και φούρνο, αποροφητήρας, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων και κάτω από τον πάγκο της κουζίνας έχει τοποθετηθεί και το πλυντήριο ρούχων). Έχει μήκος ενιαίου πάγκου κουζίνας περίπου 4,50 μ.μ., όπου σε όλο το μήκος του πάγκου έχει τοποθετηθεί και πάνω σειρά ντουλαπιών. Επίσης υπάρχει τραπέζι φαγητού και καρέκλες.
Στο χώρο του καθιστικού έχει κατασκευαστεί κτιστός καναπές (2,00 μ.μ.) με κρυφό αποθηκευτικό χώρο από κάτω, καθώς και διθέσιος καναπές (ο οποίος είναι ανοιγόμενος και γίνεται κρεβάτι), τραπέζι καθιστικού, έπιπλο τηλεόρασης, ΤV 32'' (plasma) και dvd. Και τα τρία ανοίγματα που υπάρχουν στο χώρο κουζίνας-καθιστικού έχουν θέα προς τη θάλασσα.
Υπνοδωμάτιο 1 (κυρίως υπνοδωμάτιο-θέα προς τη θάλασσα)
Υπάρχει υπέρδιπλο κρεβάτι, δύο κομοδίνα , μεγάλο ερμάριο-σιφωνιέρα και τετράφυλλη ντουλάπα σε όλο το ύψος (2,10 x 3,00 μ.).
Υπνοδωμάτιο 2 (παιδικό υπνοδωμάτιο με θολωτή οροφή).
Υπάρχει μονό κρεβάτι, παιδική κούνια και τετράφυλλη ντουλάπα σε όλο το ύψος (2,10 x 3,00 μ.).
Το λουτρό είναι πλήρως εξοπλισμένο και για την παροχή ζεστού νερού έχει τοποθετηθεί στην πλάκα οροφής του κτιρίου ηλιακός θερμοσίφωνας διπλής λειτουργίας (ηλιακή και ηλεκτρική ενέργεια).
Υπάρχει πτυσσόμενη μεταφερόμενη ομπρέλα (διαστάσεων 2,50 x 2,50 μ.), τραπέζι και καθίσματα.
Έχει γίνει εγκατάσταση συναγερμού και σε όλα τα κουφώματα έχουν τοποθετηθεί ασύρματες διπλές παγίδες καθώς και ραντάρ ανίχνευσης κίνησης.
Στον χώρο μπροστά από την κύρια είσοδο της κατοικίας υπάρχει ξύλινη πέργκολα και χώρος για τη στάθμευση έως 2 αυτοκινήτων.
Στο σύνολο της η κατοικία καλύπτει πλήρως τις χωρικές ανάγκες και είναι πλήρως εξοπλισμένη (σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες μπάνιου και κουζίνας, ποτήρια πιάτα κλπ) για να καλύψει τη διαμονή 4-6 ατόμων.