ΚΗΦΙΣΙΑ – Κοκκιναράς. Ανεξάρτητη μεζονέτα

Μεζονέτα - ΑΤΤΙΚΗ / ΚΗΦΙΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
3361
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή:
ΚΗΦΙΣΙΑ
Συνοικία:
ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Τύπος:
Ενοικίαση - Προσφορά
Είδος:
Μεζονέτα
Έτος:
2000
Δωμάτια:
4
Εμβαδόν:
320 τ.μ
Όροφος:
Ισόγειο
έως:
2 ος
Αξία:
€ 1,500

Περιγραφή Ακινήτου

270τμ + 50τμ βοηθητικοί χώροι, σε 4 επίπεδα (όλα υπέργεια με εσωτερικό ασανσέρ).
Η κατοικία βρίσκεται σε καταπράσινο περιβάλλον, διαθέτει κήπο 150τμ, με αυτόματο πότισμα και πολύ μεγάλες βεράντες σε όλα τα επίπεδα, με ανεμπόδιστη θέα στο Τατόι.
Στον 1ο όροφο της κατοικίας βρίσκεται το σαλόνι με τζάκι, WC με ντουσιέρα και κλειστή κουζίνα με πολλά ντουλάπια. Το επίπεδο αυτό συνδέεται με μια πολύ μεγάλη βεράντα που μπορεί να διαμορφωθεί σε κήπο με χλοοτάπητα.
Στον 2ο όροφο της κατοικίας υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα μάστερ και δύο πλήρη μπάνια.
Ο τρίτος όροφος είναι διαμορφωμένος σε δύο χώρους, ο ένας με πολλές ντουλάπες και ο άλλος μπορεί να λειτουργήσει ως καθιστικό – γραφείο και ένα πλήρες μπάνιο.
Το playroom της κατοικίας, που είναι όμορο με τον κήπο, διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο, μεγάλο καθιστικό με τζάκι, υποδομή για δεύτερη κουζίνα και επικοινωνεί με το γκαράζ και το laundry room επιφανείας 50τμ.
Η κατοικία διαθέτει σύγχρονες υποδομές, όπως ασανσέρ που επικοινωνεί με όλα τα επίπεδα, υποδομή κλιματισμού, συναγερμό, ηλεκτρικά ρολά, διπλά τζάμια αλουμινίου , σίτες παντού , αυτόματο πότισμα, νυχτερινό ρεύμα, boiler τριπλής ενέργειας, ανεξάρτητη θέρμανση πετρελαίου με αυτονομία ανά επίπεδο, πόρτα ασφαλείας, δρύινα δάπεδα σε όλους τους ορόφους εκτός του playroom, φώτα ασφαλείας, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, γεγονός που ανεβάζει την ενεργειακή της κλάση στην Α κατηγορία.
Παραδίδεται πλήρως βαμμένη (εσωτερικά, εξωτερικά και ντουλάπες) και συντηρημένη.