Μονοκατοικία εξαιρετική, με θέα

Μονοκατοικία - ΑΤΤΙΚΗ / ΚΗΦΙΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
3448
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή:
ΚΗΦΙΣΙΑ
Συνοικία:
ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Τύπος:
Πώληση - Προσφορά
Είδος:
Μονοκατοικία
Έτος:
1997
Δωμάτια:
5
Εμβαδόν:
450 τ.μ
σε έκταση:
500 τ.μ
Όροφος:
Ισόγειο
έως:
2 ος
Αξία:
€ 880,000

Περιγραφή Ακινήτου

Πολιτεία ,πλησίον πλατείας,Μονοκατοικία εξαιρετική, Minimal, style, Ιδιωτικής κατασκευής του 1997,με θέα και μεγάλους χώρους ,με ανακαίνιση 2014, .Ειναι μια κατοικία αναπτυσσόμενη σε 3/μεγάλα διαμπερή επίπεδα όλα ψηλοτάβανα και φωτεινά. Το πρώτο επίπεδο(playroom), Ισόγειο με άμεση πρόσβαση σε κήπο, έχει μεγάλο καθιστικό , 2/δωμάτια, με μπάνιο, kitchenette, αποθηκευτικούς χώρους και parking 2/θεσεων. Στο κυρίως welcome επίπεδο, μεγάλα διπλά καθιστικά με τζάκι, τραπεζαρία, θέα ορίζοντας, Office room, επίσης η λειτουργική κλειστή Κουζίνα στο ίδιο επίπεδο, με πρόσβαση στον πίσω κήπο & στο ιδιο επίπεδο ειναι επίσης το w.c ξένων.

Στον δεύτερο όροφο, με τα 3/μεγάλα υπνοδωμάτια το ένα είναι Μάστερ με dressingroom και επίσης πολλές ντουλάπες. Μπαλκόνια σε όλα τα δωμάτια και στο Master bedroom ενα μεγάλο μπαλκόνι-Belvedere . Η κατοικία διαθέτει δρύινα πατώματα στα υπνοδωμάτια και δάπεδα με Μάρμαρο Διονύσου, Ηλεκτρικά παντζούρια, διπλά θερμομονωτικά συρόμενα παράθυρα, A/C,Boiler ,Α/Θ, Lawndry.

Είναι μια κατοικία ,σύγχρονη διαχρονική Family Home, με ευχάριστους φωτεινούς χώρους σε top location. Εχει την δυνατότητα και διπλής κατοίκησης, με ανεξάρτητες εισόδους.