ΕΚΑΛΗ ΔΕΞΙΑ, ανακαινισμένη μεζονέτα σε συγκρότημα

Μεζονέτα - ΑΤΤΙΚΗ / ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ / ΕΚΑΛΗ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου:
4393
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Συνοικία:
ΕΚΑΛΗ
Περιοχή:
ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ
Τύπος:
Πώληση
Είδος:
Μεζονέτα
Έτος:
1980
Δωμάτια:
2
Εμβαδόν:
253 τ.μ
Όροφος:
Υπόγειο, Ισόγειο, 1 ος
Αξία:
€ 695,000

Περιγραφή Ακινήτου

Στο καλύτερο σημείο της Εκάλης, δεξιά της Λ. Θησέως, δίπλα στο Ekali Club, μεζονέτα 260 τ.μ με ιδιόχρηστο κήπο σε συγκρότημα με πισίνα και μεγάλο κοινόχρηστο κήπο. Εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας κατασκευής σε καταπληκτική κατάσταση, πλήρως ανακαινισμένο το 2010. Με εύκολη πρόσβαση στη Λ. Θησέως και παράλληλα σε απόλυτα ήσυχη και ασφαλή περιοχή.
Σε 3 επίπεδα.
Ισόγειο: 105 τμ. Σαλόνι, τραπεζαρία, ανεξάρτητη ευρύχωρη κουζίνα, WC ξένων, τζάκι, διάδρομο για γκαρνταρόμπα.
1ος όροφος: 100 τμ. 1 Υ/Δ Master 30τμ με εσωτερικό μπάνιο με μάρμαρο , 2 Υ/Δ και 1 μπάνιο, ντουλάπες στο διάδρομο για λινοθήκη και ειδικά διαμορφωμένες ντουλάπες για παπούτσια
Υπόγειο: 55 τμ. Δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο, δωμάτιο για πλυντήριο/στεγνωτήριο, νιπτήρα, αποθηκευτικούς χώρους. Μεγάλο διάδρομο για playroom ή για αποθηκευτικό χώρο.
Ιδιόχρηστος κήπος 100τμ με γκαζόν και δέντρα με απόλυτη ιδιωτικότητα, ηλεκτρικές τέντες στον κήπο.
Ανεξάρτητη θέρμανση με αυτονομία ανά όροφο. Boiler για ζεστό νερό σχεδιασμένο να λειτουργεί με πετρέλαιο και/η ηλεκτρικό. Το σύστημα της ανεξάρτητης θέρμανσης, λέβητας και καυστήρας είναι του 2015.
Άλλα Χαρακτηριστικά: Δρύινα δάπεδα, Ξύλινα κουφώματα με αλουμινένιες ράγες, Διπλά Τζάμια, Πόρτα Ασφαλείας, Συναγερμός σε όλο το σπίτι, Εσωτερική δρύινη σκάλα.
Χαμηλά κοινόχρηστα και ΕΝΦΙΑ

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενδεικτική Τοποθεσία