ΑΝΔΡΟΣ, συγκρότημα 2 κατοικιών

Βίλα - ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΣΤΗΒΑΡΙ / ΑΝΔΡΟΣ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου:
3379
Νομός:
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Συνοικία:
ΑΝΔΡΟΣ
Περιοχή:
ΣΤΗΒΑΡΙ
Τύπος:
Πώληση
Είδος:
Βίλα
Έτος:
2013
Δωμάτια:
5
Εμβαδόν:
214 τ.μ
Όροφος:
Ισόγειο, 1 ος
Αξία:
€ 350,000

Περιγραφή Ακινήτου

Η Άνδρος είναι το βορειότερο νησί των Κυκλάδων και το δεύτερο σε μέγεθος μετά τη Νάξο. Έχει έκταση 380 τ. χλμ. Απέχει 6 ναυτικά μίλια από την Εύβοια (στενό Καφηρέα, Καβο ντ’ Ορο) και λιγότερο από ένα ναυτικό μίλι από τη Τήνο. Το νησί έχει μήκος περίπου 40 χλμ., πλάτος 17 χλμ. και απέχει 36 περίπου ναυτικά μίλια από τη Ραφήνα με την οποία συνδέεται ακτοπλοϊκώς. Η ακτογραμμή της Άνδρου είναι βραχώδης με συνολικό μήκος περίπου 176 χλμ. και σύμφωνα με τον Ανδρέα Εμπειρίκο η Άνδρος είναι «η νήσος η έκπαγλος, η βασιλίς του Αιγαίου… η ωραιοτέρα όλων του κόσμου».

Οι δύο οικίες βρίσκονται στη θέση Φλέβα περίπου 800 μέτρα έξω από Μπατσί της Ανδρου και βλέπουν στην παραλία Δελαβόγια (580μ. περίπου).

Η μία κατοικία είναι συνολικού εμβαδού 214 τμ και αναπτύσσεται σε τρία επιπεδα.
Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, κουζίνα, 3 ανεξάρτητες εισόδους, τζάκι, αυτόματη τηλεχειριζόμενη γκαραζόπορτα, πάρκιν οχημάτων και είναι πλήρως εξοπλισμένη (οικοσκευή, έπιπλα κτλ).
Η τιμή πώλησης είναι 350.000ευρώ

H άλλη είναι 189τμ και εκτείνεται επίσης σε τρία επίπεδα.
Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 2 ανεξάρτητες εισόδους, τζάκι, άνετο πάρκιν, πρόβλεψη για μπάρμπεκιου και για κατασκευή πισίνας. Απομένουν ελάχιστες εργασίες για την πλήρη αποπεράτωσή της (μπορεί δηλ. και να αναλάβει ο αγοραστής την ολοκλήρωσή της). Η τιμή πωλησης όπως είναι αυτή τη στιγμή είναι 200.000ευρώ και αποπερατωμένη στις 250.000ευρώ

Αμφότερες διαθέτουν αυτονομία ύδρευσης με νερό από την πηγή <φλέβα>, ανεξάρτητες εισόδους, απεριόριστη θέα στο Αιγαίο και τέλος άνετη έκταση οικοπέδου για αξιοποίηση.

Πωλούνται και μεμονωμένα.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενδεικτική Τοποθεσία