ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Κτίριο - ΑΤΤΙΚΗ / ΚΕΦΑΛΑΡΙ / ΚΗΦΙΣΙΑ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου:
4116
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Συνοικία:
ΚΗΦΙΣΙΑ
Περιοχή:
ΚΕΦΑΛΑΡΙ
Τύπος:
Ενοικίαση
Είδος:
Κτίριο
Έτος:
1920
Δωμάτια:
10
Εμβαδόν:
420 τ.μ
Όροφος:
Ημιυπόγειο, Ισόγειο, 1 ος
Αξία:
€ 9,660

Περιγραφή Ακινήτου

Το κτίριο είναι 420 m2 (+80 m2 αποκλειστική χρήση Βεράντας) χωρισμένο σε 3 ορόφους με πολλαπλές ανεξάρτητες εισόδους και τουλάχιστον 52 θέσεις εργασίας.

Αντισεισμική προστασία σύμφωνα με την σημερινή ισχύουσα νομοθεσία.

Κουφώματα ξύλινα με διπλούς  ενεργειακούς υαλοπίνακες.

Περιμετρική θερμομόνωση σε όλους τους εξωτερικούς τοίχους με βάση τους πιο απαιτητικούς κανονισμούς.  Ακουστική μόνωση μεταξύ των χώρων και των ορόφων.

Στεγανοποίηση ταρατσών και βεραντών με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και με πολύχρονη Εγγύηση.

Διαρρύθμιση και διακόσμηση των εσωτερικών χώρων με υπερπολυτελή υλικά και σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις  της αρχιτεκτονικής.

Ξύλινα Δάπεδα και στα τρία επίπεδα.

Η θέρμανση/ψύξη γίνεται με αντλίες θερμότητας τελευταίας τεχνολογίας και καλύπτει όλους τους χώρους. Κάθε χώρος έχει δυνατότητα ανεξάρτητης ρύθμισης θερμοκρασίας.
Εξωτερικοί χώροι που ακολουθούν και αναδεικνύουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα του κτιρίου.

Ασανσέρ - Στο κτίριο υπάρχει  διαμορφωμένη πρόσβαση για ΑΜΕΑ και Ασανσέρ κατάλληλο και για ΑΜΕΑ (για όλους του ορόφους).
Κουζίνα- Στον χώρο γραφείων του ισογείου υπάρχει κουζίνα προσωπικού με υποδομές για πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, ντουλάπια κλπ.
Χώροι Υγιεινής - Στο χώρο υπερυψωμένου Α’ ορόφου υπάρχει ξεχωριστό w.c. αντρών και w.c γυναικών. Στον χώρο του Β ορόφου υπάρχει ξεχωριστό w.c αντρών και w.c γυναικών. Στον χώρο γραφείων του ισογείου υπάρχει πολυτελέστατο w.c.

Υπάρχουν επίσης  βιβλιοθήκες σύγχρονης αισθητικής  σε κάθε όροφο.

Το κτίριο προσφέρει μια θέση Parking. Υπάρχει πρόβλεψη για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Προς χρήση του ενοικιαστή θα είναι και μια βεράντα 80 m2 η οποία είναι κατάλληλη για εταιρικές συγκεντρώσεις, δεξιώσεις κλπ. με υπέροχη θέα.

Στην προσπάθεια να εξυπηρετηθούν σύμφωνα με τις σημερινές ανάγκες τα γραφεία και  οι χώροι μιας σύγχρονης  επιχείρησης λάβαμε υπόψη και κατασκευάσαμε τις παρακάτω ηλεκτρολογικές υποδομές  στο  κτίριο τις οποίες αναφέρουμε  αναλυτικά στα κάτωθι:

Security
Στο σύνολο των κουφωμάτων υπάρχουν ενσωματωμένες συνδεδεμένες παγίδες παραβίασης, οι καλωδιώσεις των οποίων καταλήγουν στο computer room (στο ισογειο), προκειμένου να ενσωματωθούν στην μελλοντική́ κεντρική́ μονάδα.
Παράλληλα υπάρχει δομημένη καλωδίωση για πληκτρολόγιο συναγερμού́ σε κάθε όροφο όπως και ανιχνευτής radar ir/mw σε κάθε δωμάτιο.
Στα σημεία πρόσβασης των χώρων ανά́ επίπεδο, υπάρχει καλωδιακή́ υποδομή́ για σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης (access control).
Υπάρχει πλήρες σύστημα πυρανίχνευσης στο σύνολο και των τριών επιπέδων του εν λόγω κτιρίου, το οποίο καλύπτεται από πυρανιχνευτές οροφής (στο σύνολο 18 τεμ), υαλόθραυστα μπουτόν πανικού́, σειρήνες οπτικοακουστικές, καθώς η κεντρική́ μονάδα πυρανίχνευσης υποστηρίζει αποστολή́ συγκεκριμένης ζώνης μέσω του Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού́ για άμεση ειδοποίηση της Πυροσβεστικής.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι υπάρχει δομημένη καλωδίωση σε εξωτερικό́ φρεάτιο στον κήπο για εγκατάσταση κλειστού́ κυκλώματος (6 τεμ.) περιμετρικών καμερών πέριξ του κτιρίου.
Στον εξωτερικό́ κήπο υφίσταται τεχνητός φωτισμός ο οποίος παρέχει πλήρη κάλυψη περιμετρικά́ του κτιρίου.

Server Room+Θέσεις Εργασίας
Υπάρχει δομημένη καλωδίωση με καλωδίωση CAT6 με εκατόν τέσσερις (52 + 52) θέσεις πριζών, (υπόγειο 18 τεμ.data & 18 τεμ. voice, ισόγειο 16 τεμ. data & 16 τεμ. voice και 1ος με 18 τεμ. data & 18 τεμ. voice), τόσο για τοπικό́ δίκτυο όσο και για τηλεφωνία, των οποίων καλωδιώσεις καταλήγουν στο υπόγειο σε πιστοποιημένες θέσεις patch panel εντός ντουλάπας (rack) με περίσσεια χωρητικότητα προκειμένου να φιλοξενηθεί́ ο μελλοντικός εξοπλισμός (server, switch etc.), ενώ́ παράλληλα στον εν λόγω χώρο υφίσταται κλιματιστική́ μονάδα. Φυσικά́, ο χώρος του computer room κλειδώνει για λόγους ασφαλείας.
Σημαντική́ επισήμανση: ο κάθε όροφος δύναται να λειτουργήσει ακόμα και ανεξάρτητα κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο ασφαλείας του δικτυού.
Στην περίπτωση που απαιτηθεί ασύρματο ΙΝΤΕΡΝΕΤ (Wi-Fi) και εφόσον εγκατασταθεί́ ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του ενοικιαστή́, υπάρχει υποδομή́ μέσω του υπάρχοντος δικτύου πριζών να τοποθετηθεί́ κατά́ το δοκούν access point.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή Κλάση:
 • Ενεργειακή Κλάση Α
Επαγγελματικά Ακίνητα:
 • Ασανσέρ
 • Αυτόνομη θέρμανση
 • Γραφείο
 • Γωνιακό
 • Διαμπερές
 • εξαιρετικής προβολής
 • Πάρκινγκ ανοικτό
 • Πλήρως ανακαινισμένο
 • φωτεινότατο
Διαθέτει Πρόσβαση ΑΜΕΑ:
 • Διαθέτει πρόσβαση ΑΜΕΑ

Ενδεικτική Τοποθεσία